Sétarepülés a Keszthely felett
Sétarepülés a Sümeg felett
Sétarepülés a Szigliget felett
Sétarepülés a Hévíz felett
Sétarepülés a Balaton felett

Rólam

Varga Miklós gyrocopter és motoros sárkány pilóta vagyok.
A motoros sárkány repüléssel 1999-ben kerültem először kapcsolatba de az igazi,intenzív pilóta képzés 2000-ben indult. 2004-óta hivatásos pilóta oktatóként dolgozom.Motoros sárkánnyal repült óráim száma meghaladja a 900 órát.

Gyrocopter jogosítást 2011-ben szereztem,azóta legalább 400 repült órát hagytam magam mögött.
Hazánk egyik gyöngyszeme felett, Keszthely Hévíz térségében a Balaton felett, egy hihetetlenül szép festői környezetben, lehetőség nyílik légifotók, videók készítésére és sétarepülésre. A szolgáltatás egész évben igénybe vehető, előre egyeztetett időpontok alapján, a helyi időjárás figyelembe vételével!
Tartson velem, és élje át a repülés valódi élményét, felesleges kacatok helyett ajándékozzon élményt, mert az maradandó! Egy kis ízelítő fényképek formájában, hogy mit is látni fentről, de nem adja át az élményt a fotó, ezt mindenkinek a saját szemével kell látni, saját magának kell átéreznie. Elérhetőségeim bármelyikén keressen bizalommal, és egy életre szóló élménnyel tér majd haza.

Balaton, sétarepülés, repülés, repülj,Balatoni-sétarepülés, balaton, balaton felett, légifotó, meglepetés sétarepülés, születésnapra, meglepetés, ajándék, sármelléki repülőtér, Keszthely, gyrocopter, sárkányrepülő, balatonsetarepules.hu, sétarepültetés, Hévíz, Rezi, élmény